Lär dig hantera sociala medier på ett effektivt sätt

strategi-sociala-medier-pernilla-palm-mintbyra

Det är bara en fluga! Kan det verkligen generera nya kunder? Facebook, twitter, instagram – var börjar jag? Frågorna är oändliga och möjligheterna är ännu fler. Hoppa på tåget och lär dig hur du så effektivt som möjligt använder sociala medier i ditt företag.

Workshopen

Under fyra timmar får du kunskap & verktyg om hur du når rätt publik och tar fram bra innehåll. Tillsammans går vi igenom en framgångsrik strategi som kan hjälpa dig att nå dina mål med sociala medier. Denna workshop vänder sig till dig som vill ta steget att använda sociala medier i ditt företag eller till dig som använder sociala medier idag och vill ha ut mer av det. Du får också möjlighet att boka in ett uppföljningsmöte (senaste en månad efter kursdatum) där vi tillsammans kan gå igenom din strategi och svara på eventuella frågor som dykt upp efter kursen.

Du får svar på bland annat dessa frågor:

  • Vilka kanaler passar mig?
  • Hur producerar jag bra innehåll?
  • Hur ofta ska jag publicera innehåll?
  • Vad vill min publik veta?
  • Vilka ingår i min publik?
  • Hur bemöter jag negativ kritik?

Uppföljningsmöte

För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen/workshopen så ingår enskilda uppföljningsmöten (ca en timma) för varje deltagare i priset.

Datum: 14 januari

Tid: 8-12

Plats: Stockholmsvägen 13, Vårgårda

Pris: 2500 kr

Priset är exklusive moms. Jag bjuder på kaffe/te, fika och frukt, meddela eventuella allergier vid anmälan. Avbokning ska ske minst 3 dygn innan utsatt kursdag, vid för sen anmäld eller oanmäld frånvaro debiteras full avgift.

Företag (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Eventuella allergier