Lyckad workshop i hantering av sociala medier

11195271_10153008866738962_463061136_n

I tisdags em var det dags, jag höll min första workshop (någonsin) i hantering av sociala medier för företag. Dagen innan var jag nervös och kände mig något osäker, men efter att ha repeterat några gånger infann sig en trygghet och ett lugn som jag sällan skådat när jag ska stå inför folk. Resultatet blev  väldigt bra, riktigt bra för att skryta lite, och jag har fått mycket bra feedback från deltagarna. Vill du också skaffa dig en vinnande strategi för hantering av sociala medier och få kontinuitet i din närvaro? Ring eller skriv till mig så berättar jag mer >>

”Materialet var välplanerat och vi fick med oss många mallar hem så vi kan fortsätta hemma.”

Ann-Christin Lorentzon, Putsa AB

”Tusen tack för en riktigt bra workshop igår, fick många bra idéer med mig!”

Christian Larsson, BEWI